Cégünk a Whirling World Bt. 2006 óta, mint rendezvények programszolgáltatója tevékenykedik a magyar piacon. A tőlünk már megszokott módon, évről-évre igyekszünk mindig a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást, a legkülönlegesebb és legújabb sportprogramokat biztosítani partnereink számára.

Büszkén mondhatjuk, hogy többévnyi megfeszített kemény munka eredményeképpen mára elérte cégünk, hogy a rendezvénypiacon található számos programgazda és szolgáltató cég közül az egyetlen, aki Magyarországon egyedülálló, prémium kategóriás, extrém sport eszközparkkal rendelkezik!

Miben vagyunk mások? Mi kizárólag saját játékparkkal dolgozunk, mivel eszközeink cégünk tulajdonát képzik, így egy olyan különleges játékparkkal dolgozunk, mellyel senki más nem rendelkezik Magyarországon! Emiatt elérhető áron kínáljuk szolgáltatásainkat és így partnerünk közvetlenül, egy helyről rendelheti meg minden korosztály számára kikapcsolódást jelentő játékainkat!

Teljesen mobil eszközparkunkkal állunk rendelkezésedre legyen szó akár egy családi napról, csapatépítő tréningről, promócióról vagy bármilyen más eseményről, csak hívj, és mi ott leszünk, hogy felpörgessünk!

Ne aprózd el rendezvényedet, dolgozz profi eszközparkkal!
Gyere, pörögj Te is velünk!

esemenyek


Eszközparkunk:

Moonball

green3

Egyedi Moonball gömbünket elsősorban show műsorok, divatbemutatók, promóciós rendezvények látványelemeként ajánljuk!  A színes felfújható gömb rendelhető speciális, belső LED világítással is, tovább fokozva ezzel a látványt!.
HengAIR

hengair2

A Felfújható hengerünk vízen és szárazföldön is kiválóan alkalmazható legyen szó egy családi napról, csapatépítő tréningről vagy strand partyról.
Fun Boat

funboatZamárdiban található pályánkon az AIR BALL gömbök mellett, a legkisebbek nagy örömére már a FUN BOAT is elérhető!
A kishajókat Te irányítod, kedved szerint! A nyári rekkenő hőségben VIZICSATÁVAL is kiegészítjük programunkat, így a ladikozás közben vizi ágyukkal is célba veheted a másikat!
A kishajók RENDEZVÉNYRE is BÉRELHETŐK!Hevederes Air Ball

hevederesExtrém pörgésre, egy kis adrenalin növelésre fáj a fogad?
Pörögj a „Hevederes AIR BALL-lal”!
A gömb belsejében egy speciális biztonsági üléshez rögzítünk, így Te gurulás közben körbe-körbe pörögsz a gömbbel!
Tapasztald meg a zuhanás és súlytalanság élményét, itt lent a földön!
Kóstolj bele a pörgés világába és gurulj Te is velünk!Air Ball Hydro

hydroHa a pörgés nem a te világod, akkor
válaszd a vízi csúszás mesterét az „AIR BALL Hydrot”!
Ebben a gömbben nincsenek biztonsági ülések és övek, a gömb teljesen üres. Te egy pár vödör víz társaságában, folyamatosan a gömb alján maradsz és csúszol (nem pördülsz körbe!), mintha egy végtelen hosszú vízi csúszdán csúsznál!
Végtelen hosszú vízi csúszda egy zárt gömbben….hogy miii????
Hát igen, ezt az élményt nem könnyű szavakba önteni, csússz velünk és megtudod, miről a beszélünk!)Air Ball Balance

balanceNem akarsz pörögni, s vizes sem szívesen lennél, de az AIR BALL élményt sem hagynád ki?
Egyensúlyozz az „AIR BALL Balance” vízjáró gömbbel!
Igen jól hallottad, ezzel a gömbbel – és egy kis egyensúlyérzékkel, ügyességgel - a víz tetején tudsz járni, futni, szaladni, mászni, anélkül hogy egy csepp víz is érne!
Pattanj be a léglabdába és megnyílik előtted a víz végtelennek tűnő birodalma!Air Ball Activity
230x173-images-stories-activity-activityExtrém pörgés, vagy ügyességi verseny….? Az Air Ball minden igényt kielégít!
Az „Air Ball Activity” programunkkal különböző érdekes, ügyességi feladatokat végrehajtva akár versenyen is tesztelheted tudásodat! Itt nem a pörgésé, hanem az ügyessége a főszerep! Pattanj be gömbbe és teszteld le ügyességedet, gyorsaságodat az egyedi Air Ball akadálypályán, ahol a célvonal eléréséig különböző játékos akadályokkal kell megbirkóznod!Air Ball Promotion
230x176-images-stories-promotion-promotion_Válassz a különböző színek közül, és a speciális megvilágításnak köszönhetően egyedivé varázsoljuk megjelenésedet.
De a fénypompa mellett akár a kívánt arculati elemeket, logókat is elhelyezzük az Air Ball gömbökön!
A céges rendezvények, tréningek sport programja mellett ez a hatalmas gömb kitűnő látványeleme lehet különböző promóciónak, bemutatónak, kiállításnak!

Használd ki az Air Ball egyedülálló látványát is!

Promóciós rendezvények képgalériája

 

Az AIR BALL védjegy tulajdonosa és kizárólagos üzemeltetője a Whirling World Bt!

Cimkefelhő

Események

DHL Csapatépítő...

Egy percig sem hagytuk „leszállni” a repülős csapatot! Két állomáson is bizonyítaniuk kellett: a Flying Bike-nál és az AIR BALL Activity akadálypályáján! A csapatok nem bizonyul...


Read More...

Eisberg családi...

Az Eisberg családi nap különleges, aktivizáló sport programjai között szerepelt az AIR BALL Activity akadálypálya, valamint a 8 méter magasságba is feljuttató Eurobungy! ...


Read More...

HEINEKEN Balato...

A HEINEKEN Balaton Sound 2012 Fesztivál, HEINEKEN Beach egyik kiemelt, látványos vízi programjaként szerepelt a HEINEKEN AIR BALL gömb! Az óriás, átlátszó, felfújható gömbbe patt...


Read More...

Közgép juniális...

A Közgép Juniálison bárki megtapasztalhatta a repülő biciklik által nyújtott pörgés-repülés különleges élményét! Kicsik-nagyok egybehangzó véleménye - „Had menjek még egyet!” – ...


Read More...

PANCS fürdőnap...

2012. júniusában rendezték meg az első PANCS fürdőfesztivált! A számos szabadidős program közül gyorsan szemet szúrt az AIR BALL óriás légbuborék!


Read More...

Kövess Facebookon

Oldaltérkép

Main page Contacts Search Contacts Search