Hírek

A whirling world weboldal archiv galériája megtekinthető IDE kattintva!

0_PANCS

2012. júniusában rendezték meg az első PANCS fürdőfesztivált! A számos szabadidős program közül gyorsan szemet szúrt az AIR BALL óriás légbuborék!  

0_Kozgep_junialis

A Közgép Juniálison bárki megtapasztalhatta a repülő biciklik által nyújtott pörgés-repülés különleges élményét!  Kicsik-nagyok egybehangzó véleménye - „Had menjek még egyet!” – alapján, bátran kijelenthetjük, hogy a Flying Bike kortalan szórakozást és többszöri élményt ad a részvevők számára! 

0_Heineken_bs2

A HEINEKEN Balaton Sound 2012 Fesztivál, HEINEKEN Beach egyik kiemelt, látványos vízi programjaként szerepelt a HEINEKEN AIR BALL gömb! Az óriás, átlátszó, felfújható gömbbe pattanva azonnal megnyílt előtted a Balaton víztükre és megtapasztalhattad milyen is a víz tetején járni, esetleg szaladni, mászni! 

0_Eisberg_csaladinap

Az Eisberg családi nap különleges, aktivizáló sport programjai között szerepelt az AIR BALL Activity akadálypálya, valamint a 8 méter magasságba is feljuttató Eurobungy! 

0_DHL_csapatepito

Egy percig sem hagytuk „leszállni” a repülős csapatot! Két állomáson is bizonyítaniuk kellett: a Flying Bike-nál és az AIR BALL Activity akadálypályáján! A csapatok nem bizonyultak passzívnak és egymásnak adták át a nyerget a pörgő bicikliről leszállva! 

0_csaladi_olimpia_2012

A nyár egyik legnagyobb testébresztő programja volt, a több mint 5000 családot megmozgató Családi Olimpia. Csapatunk négy sportágban osztogatta az aranyérmet: gömb-futás, magasra-szökkenés, repülő-biciklizés és fan-boat kajak kategóriákban.

dunaplaza120325_00

Kalandos játékokkal köszönti a tavaszt a Duna Plaza! A Plaza erre az időre exrtém sportparkká alakul a látogatók örömére. A játék palettáról számos más szórakoztató program mellett, nem hiányzott az AIR BALL gömb és a repülő kerékpár sem. 

árkád

A NAGY SHOW véget ért! Ha lemaradtál volna róla: Az ÁRKÁD nagyszabású Fashion- és Dance-Show keretében mutatta be Budapest vezető márkáinak 2012-es tavaszi-nyári kollekcióját, s nyitotta meg ezzel az ÁRKÁD divatnapokat! A hatalmas show keretén belül véglegesen berobbantottuk a tavaszt!

mogyi_2_000

Az biztos, hogy senki nem fázott meg az idei év első MOGYI Road-show állomásán a Hajógyári szigeten a hétvégén :) De a rekkenő hőség és a kígyózó sor sem riaszthatta el a legkitartóbb AIR BALL rajongókat, hogy kipróbálhassák ezt a hatalmas felfújt gömböt.

te_conn000

Ezen a napon mindenki a magasba vágyott! Az eltérő korosztály a legfőbb bizonyítéka, hogy a Flying Bikes nem csak a fiatalok játéka. A családi nap résztvevői egymás bátorságából merítvén erőt lettek kíváncsiak az élményre: „ Vajon milyen is lehet egy biciklivel a magasba tekerni”?

mezogep000

Ezen a napon bizony senki sem pihent, mindenki velünk pörgött! A csapatokra számos sport kihívás várt, amelyeket sorra teljesítve gyűjtögethették pontjaikat. Igen, igen, a palettáról nem hiányozhatott a repülő bicikli sem!

martely000

Gyereknapon a Mártélyi Általános Iskolában pörgettük az AIR BALL-t! A diákoknak csapatversenyen kellett összemérni tudásukat, az egyedi AIR BALL Activity pályán. A gyerkőcök sikerrel vették az akadályokat, de a programból nem maradhattak ki a tanárok sem. Az igazgató asszony is kedvet kapott egy kis léggolyózáshoz, és félelmetesen jó időeredményt állított be! A legjobb időeredményt Bence futotta a gömbbel, ezúton is gratulálunk Neki! 

ericsson000

Az Ericsson családi napon egy percre sem álltak a bringa kerekei. Bár nem volt csapatverseny, nem kellett pontokat gyűjteni, biciklistáink mégis egymás „házi rekordjait” megdöntve pörögtek a magasba és folyamatosan újabb és újabb rekordokat állítottak fel a repülő biciklikkel! Nevetésben és jókedvben most sem volt hiány!

deloitte000

Nem volt könnyű dolguk a játékban résztvevő csapattagoknak, hiszen a víz és a gravitáció erejét leküzdve kellett bizonyítani gyorsaságukat, hogy elsőként érjenek át a túlpartra. Az AIR BALL gömbökbe pattanva, vizi hörcsögként tekerhettek, versenyezhettek egymással és az idővel, a győzelem eléréséhez.

continental000

Ezen a rendezvényen mindenki lehetőséget kapott, hogy a Flying Bikes nyergére pattanjon és kipróbálja, milyen is az egek urának lenni. Bár nagy volt a kánikula, de a legkitartóbbak kivárták a sort, hogy kipróbálhassák a repülő kerékpárokat.

automentes000

Ezen a napon mi letettük az autót és AIR BALL gömbbel pörögtünk az utakon! A sport rendezvényen számos gyerkőc élt a lehetőséggel és inkább ezt a hatalmas léggolyót használta a közlekedéshez, nem kis sikerrel.

central_european_cadet_cup

Szeptember végén dörrent el a rajtpisztoly az első ifjúsági versenyen, a CECC Kupán. A versenyzők egész nap a víz és a szél okozta viszontagságokkal küzdöttek, majd kora estére átsuhantak a célvonalon.

ben10

A Millenárison került megrendezésre a nagyszabású Ben10 Tízpróba. A résztvevők különböző érdekes programokon próbálhatták ki ügyességüket, gyorsaságukat és gyűjthették a pontokat.

szamvetes

Ezúton is szeretnénk megköszönni partnereinknek, hogy 2010-ben is bizalmat szavaztak nekünk, így együtt bonyolíthattuk le rendezvényeinket.

europai_automentes_nap_2010

Az autómentes nap alkalmával bepattantunk az AIR BALL-ba, és meg se álltunk a Kodály Köröndig!

automentes_fuzesabony

Autómentes napot tartottunk Füzesabonyban is, ahol számos másik közlekedés biztonsági program mellett, ott volt az AIR BALL is. Itt mindenki kipróbálhatta ezt a hatalmas légzsákot, hogy hogyan is tudna vele manőverezni az utakon.

mogyi_varosligetAz elmúlt évben újra útra keltek a MOGYI kamionok és elindult a 2010-es roadshow. A tavalyi roadshow állomásain nagy sikert aratott az AIR BALL, így az idei évben sem maradhatott el a hatalmas léggolyó a MOGYI Élményparkból.

mogyi_roadshow-t-homeEgy következő állomásunk a T-Home Gyerekszigetre vezetett, ahol már több száz lurkó várta a MOGYI AIR BALL gömbök érkezését. Energiát nem kímélve ugrottak be az AIR BALL-ba, és teljesítették az AIR BALL Activity pályát, ahol számos akadály várt leküzdésre a gyerekek előtt.

csapatepito_treningKülönleges helyszínen bonyolítottuk le ezt a csapatépítő tréninget. Bár kültéri rendezvénynek indult, de az időjárás közbeszólt, így egy hatalmas sátor alatt gurultak tovább az AIR BALL gömbök.

pecs_crop2010. január 10-én kezdődött meg Magyarország eddigi legnagyobb kulturális eseménysorozata, a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa program.

macsolabor1A Tv2 csatorna, Macsólabor című műsorában, Roland az AIR BALL segítségével muthatta be tornász tudását! De a bájos műsorvezető hölgy, Gabi se bírta sokáig az AIR BALL nélkül. így kis idő elteltével már ketten együtt szaladtak a gömbben!

iwiwklubEzúton is szeretnénk köszönetet mondani Nektek, mivel nagyon sokan kértek tőlünk információt programjainkról, nyilvános megjelenéseinkről. Azért, hogy mindenkihez időben eljussanak a kért információk, létre hoztuk saját HIVATALOS Whirling World Klubunkat az egyik méltán legnépszerűbb közösségi oldalon, az IWIW-en!

Nyilvános megjelenések, média hírek, beszámolók és még sok-sok hasznos információ vár téged is!

Csatlakozz, Te is az egyik legújabb on-line közösséghez!
Gyere, pörög Te is velünk!
mogyi_zamardiAlmádi után meg sem álltak a Balaton déli parton fekvő Zamárdi szabad strandjáig. A számos Mogyi játék mellett, itt is gyorsan megtelt Mogyi AIR BALL pályája! A rendezvény nagy sikerére és a hatalmas résztvevő számra való tekintettel, alig két hétre az első Zamárdi Mogyi Roadshowtól, egy újabb alkalommal visszatértük Zamárdiba, hogy senkit se hagyjunk ki a Mogyi AIR  BALL élményből!

mogyi_balatonalmadiZamárdi után pedig robogtunk vissza Balatonalmádiba, mert bizony itt is meg kellett ismételni a nagysikerű promóciót, és persze ezúttal sem hagyhattuk otthon az AIR BALL gömbünket!

mogyi_abadszalokA vízi élet kedvelőit is felpörgettük az AIR BALL segítségével! A strandolást bizony bárki örömmel megszakította, csakhogy velünk pörögjön és szaladjon egyet az AIR BALL pályán! Itt sem kellett senkit meggyőzni arról, hogy tapasztalja meg az AIR BALL élményt!

mogyi_kiskunmajsaAz AIR BALL tovább gurult egészen Kiskunmajsáig!  Itt is csak mosolygós arcokat láttunk, akik alig várták, hogy leteszteljék az AIR BALL akadálypályát. Bizony Ők sem érték be egy körrel!

mogyi_zalaegerszegA Mogyi Roadshow első állomásának Zalaegerszeg adott otthon. Az érdeklődők egy hatalmas AIR BALL MOGYORÓBAN próbálhatták ki az Activity élményt, ismerkedhettek ezzel a hatalmas gömbbel!

teka1A tábor lakóit is megizzasztottuk! A fiatalok örömmel vetették be magukat az AIR BALL gömbbe, hogy megmutassák mit is tudnak! A kezdeti próbálkozások után egyre nehezebb és nehezebb szinteket teljesítettek, ezzel megmutatván, hogy Ők bizony nem ismernek akadályt!

godollo1A Gödöllői fiatalok ezen a jeles napon egy kis testmozgással tisztelegtek a sport előtt. Félelmetes gyorsasággal, egymás rekordjait folyamatosan megdöntve szaladtak az AIR BALL gömbben és minél gyorsabban igyekeztek teljesíteni a kijelölt távot!

samsung1A Samsung napon is mindenkit magával ragadott az AIR BALL egyedülálló látványa! Egy kis sorban állás után, természetesen mindenki kipróbálhatta ezt a gigászi, légbuborékot. A profik pedig, folyamatosan visszatértek hozzánk, hogy újabb és újabb időeredményeket állítsanak fel.

raiker1A Raiker Családi Juniális elnevezésű rendezvény egy sportnappal egybekötött családi nap volt. A résztvevők körében akkora sikernek örvendett az AIR BALL pálya, hogy a rendezvény végére hivatalos AIR BALL versenyt hirdettünk, ahol a legügyesebbek értékes ajándékokkal térhettek haza!

cba1A Flying Bikes és Kratív sátor mellett, a rendezvény elmaradhatatlan kelléke volt az AIR BALL gömb is. Bár az óriás gömb már szinte hagyománynak számít a CBA rendezvényein, büszkén mondhatjuk, hogy a játékosok száma és az AIR BALL sikere évről-évre csak nő!

telki1A Telkiben megrendezésre kerülő Egészség Nap szerves részét képezte az AIR BALL pálya.
A fiatalok sportos életformájukról egy eredeti „AIR BALL Activity” akadálypályán tehettek tanúbizonyságot!

invitel1Az Invitel Olimpián induló „számos ország olimpikonja” küzdött egymással, hogy felléphessenek a dobogó valamelyik fokára. A csapatépítő tréningen együtt kellett kialakítani a megfelelő stratégiát, hogy az AIR BALL gömb minél gyorsabban átguruljon a célvonalon.

obi1Az OBI családi napján felállított egyedi AIR BALL Activity pályán a legkisebbektől egészen a legnagyobbakig minden korosztály tapasztalhatta az AIR BALL varázslatos pörgését! Ezen az eseményen kortól függetlenül, mindenki együtt nevetett, és belevetette magát a pörgés világába!

Cimkefelhő

Események

DHL Csapatépítő...

Egy percig sem hagytuk „leszállni” a repülős csapatot! Két állomáson is bizonyítaniuk kellett: a Flying Bike-nál és az AIR BALL Activity akadálypályáján! A csapatok nem bizonyul...


Read More...

Eisberg családi...

Az Eisberg családi nap különleges, aktivizáló sport programjai között szerepelt az AIR BALL Activity akadálypálya, valamint a 8 méter magasságba is feljuttató Eurobungy! ...


Read More...

HEINEKEN Balato...

A HEINEKEN Balaton Sound 2012 Fesztivál, HEINEKEN Beach egyik kiemelt, látványos vízi programjaként szerepelt a HEINEKEN AIR BALL gömb! Az óriás, átlátszó, felfújható gömbbe patt...


Read More...

Közgép juniális...

A Közgép Juniálison bárki megtapasztalhatta a repülő biciklik által nyújtott pörgés-repülés különleges élményét! Kicsik-nagyok egybehangzó véleménye - „Had menjek még egyet!” – ...


Read More...

PANCS fürdőnap...

2012. júniusában rendezték meg az első PANCS fürdőfesztivált! A számos szabadidős program közül gyorsan szemet szúrt az AIR BALL óriás légbuborék!


Read More...

Kövess Facebookon

Oldaltérkép

Main page Contacts Search Contacts Search