FullSizeRender 12017 nyarától megújult környezetben várunk Titeket Magyarország legnagyobb vízi szórakoztató parkjában, a mogyoródi Aquaréna csúszdaparkjában. Az idén nyáron AJÁNDÉK 1Like/Celpo termékeket adunk minden kedves gömbözőnek! Gyere like-old az egészséged! 

Próbáld ki a az AIR BALL Balance vizenjáró gömbjeit vagy az egész család számára kikapcsolódást nyújtó HengAIR-t valamint a legkisebbnek is mókás időtöltést nyújtó FunBoat kis csónakokat. Bázisunknál is kézpénz mentesen AquaPay rendszerrel tudsz fizetni, ezzel is kényelmesebbé és biztonságosabbá téve a szórakoztató időtöltést. 

 1 like logoCelpo logo bali

Legifelvetelek00001 nagy

Az Aquaréna nemcsak Magyarországon, de Közép-Európában is egyedülálló! Ha szereted a vízi kalandokat, győződj meg róla személyesen! Várunk Mogyoródon, a Hungaroring mellett fekvő 11 és fél hektáros területen.
Az élményparkban 26 db, összesen másfél kilométernyi csúszdapálya kanyarog föld fölött és föld alatt. A kilenc medence között élménymedence, jacuzzi, háromszintes ugrómedence, valamint a lassan hömpölygő Lusta folyó vár Rád.
Valami másra vágysz? Gyere el egyszer, és rájössz, hogy miért kell hozzánk újra és újra visszatérni! 

A RENDEZVÉNY HELYSZÍN: Az AIR BALL Bázis tökéletes helyszíne lehet akár egy céges csapatépítő tréningnek, promóciónak, vagy ha úgy szeretnéd egy egyedi „AIR BALL Születésnap”-ot is megrendezzünk Neked!

Cimkefelhő

Események

DHL Csapatépítő...

Egy percig sem hagytuk „leszállni” a repülős csapatot! Két állomáson is bizonyítaniuk kellett: a Flying Bike-nál és az AIR BALL Activity akadálypályáján! A csapatok nem bizonyul...


Read More...

Eisberg családi...

Az Eisberg családi nap különleges, aktivizáló sport programjai között szerepelt az AIR BALL Activity akadálypálya, valamint a 8 méter magasságba is feljuttató Eurobungy! ...


Read More...

HEINEKEN Balato...

A HEINEKEN Balaton Sound 2012 Fesztivál, HEINEKEN Beach egyik kiemelt, látványos vízi programjaként szerepelt a HEINEKEN AIR BALL gömb! Az óriás, átlátszó, felfújható gömbbe patt...


Read More...

Közgép juniális...

A Közgép Juniálison bárki megtapasztalhatta a repülő biciklik által nyújtott pörgés-repülés különleges élményét! Kicsik-nagyok egybehangzó véleménye - „Had menjek még egyet!” – ...


Read More...

PANCS fürdőnap...

2012. júniusában rendezték meg az első PANCS fürdőfesztivált! A számos szabadidős program közül gyorsan szemet szúrt az AIR BALL óriás légbuborék!


Read More...

Kövess Facebookon

Oldaltérkép

Main page Contacts Search Contacts Search