Hevederes AIR BALL:

Extrém pörgésre, egy kis adrenalin növelésre fáj a fogad? Pörögj a „Hevederes AIR BALL-lal”. A gömb belsejében egy speciális biztonsági üléshez rögzítünk, így Te gurulás közben körbe-körbe pörögsz a gömbbel!Tapasztald meg a zuhanás és súlytalanság élményét, itt lent a földön! Kóstolj bele a pörgés világába és gurulj Te is velünk!

 

hevederes

 


AIR BALL Hydro:

Ha a pörgés nem a te világod, akkor válaszd a vízi csúszás mesterét az „AIR BALL Hydrot”. Ebben a gömbben nincsenek biztonsági ülések és övek, a gömb teljesen üres. Te egy pár vödör víz társaságában, folyamatosan a gömb alján maradsz és csúszol (nem pördülsz körbe!), mintha egy végtelen hosszú vízi csúszdán csúsznál! Végtelen hosszú vízi csúszda egy zárt gömbben….hogy miii???? Hát igen, ezt az élményt nem könnyű szavakba önteni, csússz velünk és megtudod, miről a beszélünk!

 

hydro
AIR BALL Balance

Nem akarsz pörögni, s vizes sem szívesen lennél, de az AIR BALL élményt sem hagynád ki? Egyensúlyozz az „AIR BALL Balance” vízjáró gömbbel! Igen jól hallottad, ezzel a gömbbel – és egy kis egyensúlyérzékkel, ügyességgel - a víz tetején tudsz járni, futni, szaladni, mászni, anélkül hogy egy csepp víz is érne! Pattanj be a léglabdába és megnyílik előtted a víz végtelennek tűnő birodalma!

 

balance
 
 

HengAIR

Felfújható hengerünk vízen és szárazföldön is kiválóan alkalmazható legyen szó egy családi napról, csapatépítő tréningről vagy strand partyról.

hengair1

 

 

Moonball

Egyedi Moonball gömbünket elsősorban show műsorok, divatbemutatók, promóciós rendezvények látványelemeként ajánljuk! A színes felfújható gömb rendelhető speciális, belső LED világítással is, tovább fokozva ezzel a látványt!.

green1


Velünk nem kell félned!

Természetesen AIR BALL gömbjeink mindegyike
rendelkezik érvényes szakhatósági engedéllyel!

 

 

 

Cimkefelhő

Események

DHL Csapatépítő...

Egy percig sem hagytuk „leszállni” a repülős csapatot! Két állomáson is bizonyítaniuk kellett: a Flying Bike-nál és az AIR BALL Activity akadálypályáján! A csapatok nem bizonyul...


Read More...

Eisberg családi...

Az Eisberg családi nap különleges, aktivizáló sport programjai között szerepelt az AIR BALL Activity akadálypálya, valamint a 8 méter magasságba is feljuttató Eurobungy! ...


Read More...

HEINEKEN Balato...

A HEINEKEN Balaton Sound 2012 Fesztivál, HEINEKEN Beach egyik kiemelt, látványos vízi programjaként szerepelt a HEINEKEN AIR BALL gömb! Az óriás, átlátszó, felfújható gömbbe patt...


Read More...

Közgép juniális...

A Közgép Juniálison bárki megtapasztalhatta a repülő biciklik által nyújtott pörgés-repülés különleges élményét! Kicsik-nagyok egybehangzó véleménye - „Had menjek még egyet!” – ...


Read More...

PANCS fürdőnap...

2012. júniusában rendezték meg az első PANCS fürdőfesztivált! A számos szabadidős program közül gyorsan szemet szúrt az AIR BALL óriás légbuborék!


Read More...

Kövess Facebookon

Oldaltérkép

Main page Contacts Search Contacts Search